Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 10.000 de teste pentru coronavirus sunt pregătite pentru cursele de Formula 1 din Austria

facebook.com
Red Bull Formula 1

Peste 10.000 de teste pentru coronavirus sunt pregătite pentru cele două curse de Formula 1 care vor fi organizate în Austria, pe 5 şi 12 iulie, a anunţat, marţi, agenţia austriacă de presă APA, citată de DPA.

Un raport informează că centrele de testare de la Red Bull Ring, din Spielberg, gazda primelor curse de Formula 1 din acest sezon reformat din cauza pandemiei de coronavirus, vor efectua până la 12.000 de teste în cele două weekend-uri, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan desființează ce s-a spus despre el: Întreg articolul este o tâmpenie

Probele vor fi transportate de două ori pe zi la un laborator din oraşul german Ebersberg, care va fi deschis 24 de ore din 24, rezultatele urmând a fi disponibile în termen de 16-24 ore de la efectuarea testelor.

Un protocol strict de igienă va permite Formulei 1 să demareze sezonul cu întârziere, la Spielberg, fără spectatori şi cu echipele izolate.

Citește și: EXCLUSIV Denunțătorul Elenei Udrea a fost omenit, în starea de alertă, cu 5 milioane de euro de Poliția de Frontieră! Contract cu iz de Servicii

Circa 3.000 de persoane vor participa în fiecare weekend la organizarea curselor, toate având nevoie de teste negative nu mai vechi de patru zile, potrivit lui Siegfried Schnabl, de la Eurofins Geonomics, compania care efectuează testele şi analizele.

Alte şase curse fără spectatori sunt programate în Europa până pe 6 septembrie, însă continuarea sezonului după această dată nu este încă decisă. Conducerea Formulei 1 ar dori organizarea a 15-18 curse până în decembrie, dar opt Mari Premii sunt suficiente pentru încoronarea unui campion, potrivit regulilor în vigoare ale Federaţiei Internaţionale de Automobilism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.