Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 100.000 de euro furați și îngropaţi au fost găsiți de polițiști

canal2.md
bani euro

Un bărbat de 30 de ani, care a sustras din locuinţa unei femei din Lugoj 170.000 de euro, apoi a îngropat o parte din sumă în două locaţii din comuna Boldur şi a plecat din ţară, este cercetat de poliţişti, care au reuşit să găsească peste 110.000 euro din bani.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Boldur, la o persoană bănuită de furt.

La data de 14 mai, poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi de o femeie de 38 de ani cu privire la faptul că un bărbat de 30 de ani i-ar fi sustras 170.000 de euro, dintr-un dulap aflat în locuinţa personală, arată un comunicat al Poliţiei Timiş remis, joi.

Ca urmare a activităţilor întreprinse şi în baza probatoriului administrat, miercuri s-a stabilit că există posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locaţii din comuna Boldur.

Astfel, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, poliţiştii din Timişoara au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Boldur.

În urma percheziţiilor, au fost descoperiţi 110.300 de euro. La o locaţie au fost găsiţi 20.000 de euro, îngropaţi în curtea casei, iar la a doua locaţie au fost găsiţi 90.300 de euro, îngropaţi într-o anexă.

Din cercetări a reieşit că bărbatul se află, în prezent, în afara ţării, cercetările fiind continuate pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului şi tragerea la răspundere penală, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.