Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 12.000 de pachete de ţigări abandonate la frontiera cu Ucraina. Contrabandiştii au fugit

politia de frontiera
țigări frontieră

Peste 12.000 de pachete de ţigări au fost abandonate de către contrabandişti la frontiera verde cu Ucraina, după ce aceştia au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră, însă au reuşit să scape, informează un comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Potrivit sursei citate, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, a fost desfăşurată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate, fiind depistate mai multe persoane care transportau colete, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Bacşiş fabulos la un restaurant! Personalul a început să plângă: 'A fost extrem de emoţionant. A fost o perioadă foarte dificilă pentru noi'

"Poliţiştii de frontieră au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Costileva, mai multe persoane care transportau colete voluminoase. Imediat, poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor, folosind somaţiile verbale, moment în care acestea au abandonat coletele şi au fugit în localitate. Au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră. La faţa locului au fost descoperite mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 12.340 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană", precizează sursa citată.

Ţigările, în valoare de 144.378 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări pentru infracţiuni de contrabandă în formă agravantă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum şi verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi tragerii la răspundere a acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.