Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 13.000 de maşini înmatriculate de la începutul anului în judeţul Vrancea - Doar trei vehicule sunt electrice

RTE
masina electrica

Peste 13.000 de maşini au fost înmatriculate de la începutul anului în Vrancea, însă numai trei dintre acestea sunt vehicule electrice, potrivit reprezentanţilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului judeţului Vrancea potrivit Agerpres.

"De la începutul anului 2019 şi până în luna septembrie, în judeţul Vrancea au fost înmatriculate un număr de 13.477 de vehicule. De asemenea, au fost acordate 7.692 de autorizaţii provizorii pentru circulaţie şi au fost radiate din circulaţie 6.422 vehicule. Am înregistrat o creştere privind radierea din circulaţie a autovehiculelor faţă de anul trecut, dar cifre similare pentru înmatriculări şi eliberarea de autorizaţii provizorii", a declarat şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Marian Pătraşcu.

Potrivit acestuia, în Vrancea au fost înmatriculate trei vehicule electrice şi mai multe hibride. În 2019, trendul de înmatriculare a vehiculelor second-hand a fost în creştere.

"La nivelul judeţului Vrancea au fost înmatriculate un număr de trei vehicule electrice. În cazul vehiculelor hibride, au fost înmatriculate un număr de 130 de vehicule benzină - electric şi un număr de 15 vehicule motorină - electric. Mai avem şi 148 de vehicule pe benzină şi gaz. Raportat la anul 2018, anul acesta a crescut numărul de vehicule pentru care s-a realizat transcrierea transmiterii dreptului de proprietate, deci a vehiculelor care nu se află la prima înmatriculare", a precizat Marian Pătraşcu.

Anul trecut, în judeţul Vrancea au fost înmatriculare un număr de 21.236 vehicule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.