Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 1,3 tone de peşte fără documente legale şi 6 ambarcaţiuni confiscate, în urma unei acţiuni de o zi

facebook.com
 IGPR

Peste 1,3 tone de peşte fără documente legale, 1.000 de unelte de pescuit şi şase ambarcaţiuni au fost confiscate, în urma unei acţiuni de o zi pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu produse piscicole.

Au fost realizate 484 de filtre rutiere şi 750 de controale, în zonele de pescuit comercial/recreativ, amenajări piscicole şi asociaţii de profil, societăţi comerciale, pieţe, târguri sau alte zone, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis vineri AGERPRES.

În urma activităţilor, echipele de control au constatat 73 de infracţiuni şi au aplicat 1.786 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 815.000 de lei.

"Totodată, au fost confiscate 1.346 de kilograme de peşte, 11,2 kilograme de icre, 920 de carmace (unelte de pescuit interzise, folosite la capturarea sturionilor), 70 de plase monofilament, 35 de plase de pescuit din fir textil, 6 vintire, 3 prostovoale, 11 alte unelte de pescuit, 6 ambarcaţiuni, un motor de ambarcaţiune şi un rezervor de ambarcaţiune", arată sursa citată.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

La acţiunea din 5 noiembrie au participat Ministerul Afacerilor Interne, prin Poliţia Română, Jandarmeria Română şi Poliţia de Frontieră, împreună cu inspectori ANPA, specialişti din cadrul ANSVSA şi ai altor instituţii cu atribuţiuni în domeniul piscicol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.