Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PESTE 13.400 de români au făcut coronavirus DUPĂ prima doză de vaccin

cdnuploads.aa.com.tr
vaccin

Un număr de 13.416 români au făcut COVID-19 după administrarea primei doze de vaccin, ceea ce reprezintă 0,69 la sută din totalul persoanelor vaccinate cu prima doză, de la debutul campaniei, a declarat, marți, președintele CNCAV, col.dr. Valeriu Gheorghiță.

Valeriu Gheorghiță a spus că 13.416 persoane au avut test pozitiv pentru SARS-CoV-2 după administrarea primei doze de vaccin, conform Mediafax.

Citește și: Andrei Caramitru JIGNEȘTE PROTESTATARII: Anaflabeți funcționali care stau cu mama și cu tata. O să se SUFOCE în case

„De la debutul campaniei de vaccinare, din 27 decembrie 2020 până pe 28 martie 2021, un număr de 13.416 persoane au avut un test pozitiv de infecție cu SARS-CoV-2 după administrarea primei doze de vaccin, reprezentând 0,69% din numărul total al persoanelor vaccinate cu prima doză. Mediana timpului scurs de la administrarea primei doze și până la data confirmării a fost de circa 11 zile”, a spus Gheorghiță.

În ceea ce privește numărul persoanelor confirmate cu infecție cu SARS-CoV-2 după doza a doua, este vorba de 1.859 de persoane, reprezentând 0,19 la sută din totalul persoanelor vaccinate cu a doua doză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.