Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 140 de migranţi au fost prinşi ascunşi în autocamioane, la frontiera cu Ungaria

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră

Peste 140 de migranţi au fost prinşi ascunşi în autocamioane verificate la frontiera cu Ungaria înainte să iasă din România, într-un singur vehicul fiind găsite 64 de persoane, a informat, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad, potrivit Agerpres.

În Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, la intervale diferite de timp, au fost depistaţi 139 dintre migranţi, ascunşi în cinci autocamioane conduse de patru turci şi un român. Şoferii transportau profile metalice, textile, ambalaje de plastic şi utilaje de tăiat plăci ceramice pentru societăţi comerciale din Germania, Franţa şi Austria.

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentele destinate transportului de marfă, printre bunurile transportate, în total, 139 de cetăţeni străini. Doar într-unul dintre mijloacele de transport au fost descoperite ascunse 64 de persoane. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, Irak, Egipt şi Pakistan, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria cu intenţia de a ajunge în state din vestul Europei", a informat Poliţia de Frontieră Arad.

În judeţul Bihor, la PTF Borş, au fost prinşi alţi patru migranţi care se ascundeau într-un TIR condus de un bulgar. Călătorii clandestini sunt din Bangladesh şi au vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani.

În toate cazurile, şoferii sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.