Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 150 de persoane au cerut, la Cluj, autorităţilor finlandeze să returneze copiii familiei Smicală

Camelia Smicală

Aproximativ 150 de persoane au participat, duminică, la Cluj-Napoca, la un miting de solidaritate cu familia Cameliei Smicală şi au cerut autorităţilor finlandeze să-i lase pe cei doi copii instituţionalizaţi să se întoarcă la mama lor, anunță AGERPRES.

Incident de Ziua Națională - Un militar a leșinat la paradă! O senatoare PSD și șeful CJ Argeș au intervenit imediat / FOTO

"Ziua Naţională este ziua tuturor românilor, o zi în care ne-am solidarizat cu toţi românii. Ne-am adunat să susţinem familia Cameliei Smicală din Finlanda, care are doi copii, pe Maria şi Mihai, ţinuţi prizonieri de statul finlandez. Cerem autorităţilor din Finlanda să-i lase pe aceşti copii să ajungă lângă mama lor, ca această familie să fie reîntregită", a declarat unul dintre organizatorii acţiunii.

Participanţii la miting au purtat afişe cu mesaje precum "Finlanda, redă-i pe Maria şi Mihai înapoi mamei lor", "Românii sunt solidari cu Maria şi Mihai", "Mobilizare pentru Maria şi Mihai, copii ţinuţi cu forţa în orfelinate în Finlanda".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.