Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 1.500 de metri de plase cu 76 de kilograme de peşte, scoase din apă de poliţiştii de frontieră într-o zonă strict protejată din Delta Dunării

http://obiectivbr.ro/taguri/plasa-monofilament-0
plasa monofilament

Peste 1.500 de metri de plase cu 76 de kilograme de peşte au fost scoase din apă de poliţiştii de frontieră într-o zonă strict protejată din Delta Dunării, iar persoanele care le-au amplasat sunt căutate de anchetatori, urmând să fie cercetate pentru braconaj piscicol, potrivit news.ro.

Garda de Coastă a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, în cooperare cu lucrători din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care, în zona strict protejată a lacului Litvin din Delta Dunării, au descoperit în apă mai multe plase cu captură de peşte.
“În cadrul verificărilor suplimentare s-a constatat faptul că lungimea plasei din fir textil este 1.090 de metri, lungimea plasei mono-filament este de 490 metri. Plasele descoperite conţineau 76 de kilograme peşte, specia caras. Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră şi introduse în camera de corpuri delicte a instituţiei”, a anunţat Garda de Coastă.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj piscicol.
De asemenea, persoanele care au amplasat plasele respective sunt căutate de poliţişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.