Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 1.700 de articole vestimentare şi parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră de la Giurgiu

parfum

Peste 1.700 de articole textile, încălţăminte sport, articole de marochinărie şi parfumuri, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, dar susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră de la PTF Giurgiu. Marfa a fost găsită la doi cetăţeni români şi doi cetăţeni turci, care au încercat să o introducă ilegal în ţară, potrivit news.ro.

Citește și: EXCLUSIV SURSE Numele 'Ludovic' și `Nelu Tătărelu` pe buzele VÂNZĂTORILOR de măști din starea de urgență dar și pe o înregistrarea ambientală din dosarul UNIFARM

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfăşurat, în perioada 7-9 octombrie, acţiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute, fiind selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

În urma verificărilor amănunţite, poliţiştii de frontieră au descoperit în trei autocare şi un autocamion, în compartimentele destinate bagajelor, respectiv compartimentul marfă, 180 de articole textile, 89 de încălţăminte sport, 77 de articole de marochinărie şi 1.423 de produse de parfumerie, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Citește și: DOSAR Mario, fiul fugar al fostului șef LPF, a fost rugat insistent de cunoscuți să nu se suie la volan cu aproape doi la mie alcool și cocaină în sânge

"La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor sunt doi cetăţeni români şi doi cetăţeni turci, cu vârste cuprinse între 28 şi 38 de ani. Aceştia au declarat că au achiziţionat bunurile din Turcia pentru a le comercializa apoi în România, nu deţin documente de provenienţă pentru ele şi nu aveau cunoştinţă despre faptul că ar fi fost susceptibile a fi contrafăcute", a transmis, sâmbătă, într-un comunicat de presă, Poliţia de Frontieră.

Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de aproximativ 428.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Citește și: DOSAR La o lună de la scoaterea din țară Mario Iorgulescu era 'total independent de ajutor extern' - A plecat la PSIHIATRIE `julit` în cot și genunchi

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru  "punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.