Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200 de copii de la şcoli din Barcelona au participat la un eveniment în memoria lui Johan Cruyff

Pinterest
FC Barcelona bloc

Peste 200 de copii de la diferite şcoli din Barcelona au jucat fotbal, miercuri, în cadrul unui eveniment omagial prilejuit de marcarea a opt ani de la moartea legendarului Johan Cruyff, organizat de Fundaţia Johan Cruyff şi Fundaţia clubului FC Barcelona, informează EFE, potrivit Agerpres.

Iniţiativa, intitulată "Ieşiţi şi bucuraţi-vă", amintind de o celebră frază a olandezului, a fost realizată la Şcoala La Sagrera din Barcelona, în prezenţa preşedinţilor ambelor fundaţii, Marta Segu (FC Barcelona) şi Pati Roura (Johan Cruyff), precum şi a preşedintelui clubului FC Barcelona, Joan Laporta.

Evenimentul, la care a participat şi soţia lui Cruyff, Danny Coster, a evidenţiat moştenirea lăsată de fostul mare jucător şi antrenor al Barcei, dar a subliniat şi colaborarea dintre cele două fundaţii începând din 2004.

"Astăzi suntem aici pentru moştenirea socială a lui Cruyff, pentru ca toţi copiii din lume să se bucure de fotbal", a declarat Pati Roura, preşedinta Fundaţiei Cruyff, din care fac parte peste 4.000 de copii din Catalonia.

Preşedintele Barcelonei a afirmat că Johan Cruyff "a dat multe lecţii de viaţă, cum ar fi disponibilitatea faţă de oamenii care sunt în nevoie şi utilizarea sportului ca instrument de solidaritate".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.