Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200 de kilograme de peşte au fost confiscate în urma unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol

pescuit pescar

Lucrători ai Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului Judecătoriei Medgidia, au desfăşurat o acţiune de combatere a braconajului piscicol, pe limesul dunărean, în urma căreia au confiscat peste 200 kg de peşte şi scule de pescuit, informează IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, în urma unei acţiuni de control pe o baltă, de pe raza comunei Aliman, satul Dunăreni, au fost surprinse în flagrant delict în timp ce pescuiau ilegal patru persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 37 de ani, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Directorul general al OMS, amenințat cu moartea în plină pandemie! Tensiunile cu Taiwan escaladează

"Ulterior, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare în urma cărora au fost ridicate în vederea confiscării peste 270 de kilograme de peşte din speciile somn, fitofag, crap şi caras, o barcă, 2,6 kilograme de icre, 15 setci în lungime totală de aproximativ 950 de metri, 26 de vintire, două motoare de barcă, precum şi alte unelte folosite la pescuit", se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Peştele braconat, în valoare de 15.000 lei, a fost predat firmei care administrează crescătoria de peşte de pe lac, valoarea totală a bunurilor confiscate fiind de aproximativ 48.000 lei.

Citește și: BÂLBELE continuă: Raed Arafat și Alexandru Rafila SE CONTRAZIC privind protecția oferită de măști împotriva coronavirusului

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt calificat şi braconaj piscicol, trei bărbaţi fiind sancţionaţi contravenţional, conform Ordonanţei Militare 3/2020, cu amendă în valoare de câte 2.000 de lei, fiecare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.