Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200 de mii de pachete de igienă gratuit în mai multe zone din Sectorul 5 (VIDEO)

Facebook
fgh

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, în contextul pandemiei de coronavirus care a lovit și România, a distribuit peste 200.000 de pachete de igienă, oferite gratuit, în 10 locuri din zonele vulnerabile ale Sectorului 5.

”În cele 10 puncte amenajate special pe raza Sectorului 5, am început, astăzi, distribuirea celor peste 200 000 de kituri de  igienă de bază ce conțin gel dezinfectant, săpunuri  și șervețele umede antibacteriene.

Începând de săptămâna viitoare, la aceleași puncte permanente, vor fi distribuite, tot GRATUIT, și fructe, în special citrice, pentru oamenii din comunitate.

Vom continua această acțiune, ZILNIC, atât timp cât situația o va impune, având în vedere contextul epidemiologic actual.

Îndemn cetățenii care au nevoie de pachete de igienă să vină la punctele de distribuire  din Intrarea Veseliei, Strada Zăbrăuțiului, Parc Humulești, Strada Amurgului, Strada Pucheni, Parc Sebastian, Aleea Livezilor, Strada Soldat Tunsu Petre, Aleea Iacob Andrei și Strada Șinei și, mai ales, să le folosească cu încredere.”, a spus primarul Daniel Florea într-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.