Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200 de poliţişti sunt angrenaţi în gestionarea problemelor generate de zăpadă şi viscol

ebihoreanul.ro
politia
Potrivit sursei citate, din cauza zăpezii şi a viscolului, circulaţia rutieră este restricţionată pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene.

"La acest moment, peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, cu autospecialele din dotare, sunt angrenaţi în misiuni de supraveghere şi dirijare a traficului rutier şi de intervenţie pentru prevenirea incidentelor ori de limitare a efectelor evenimentelor cauzate de fenomenele meteorologice ce afectează judeţul. Poliţiştii, împreună cu celelalte forţe ale Ministerului Afacerilor Interne, desfăşoară activităţi în filtrele instituite în trafic, precum şi în dispozitivele de ordine şi siguranţă publică. Efectivele care acţionau în teren până la emiterea avertizării meteorologice au fost suplimentate cu poliţişti de la toate structurile şi subunităţile. Poliţiştii execută patrulări pe tronsoanele de drum care au fost închise circulaţiei pentru verificarea acestora şi acordarea sprijinului necesar repunerii în trafic a autovehiculelor, dar şi pentru salvarea persoanelor, dacă sunt înregistrate astfel de situaţii", se arată într-un comunicat de presă, remis miercuri AGERPRES.

Sectoarele de drum pe care autorităţile au instituit restricţii totale de circulaţie sunt DN22- Râmnicu Sărat- Brăila, DN2E85- Buzău - Râmnicu Sărat, DN2C- Buzău - Ialomiţa, DJ 203 A - Rubla - Ghergheasa şi DJ 214 A - Caragele - Ruşeţu. Pe DN2B- Buzău - Brăila, traficul este restricţionat pentru maşinile cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.