Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 2.000 de noi cazuri de coronavirus în Germania - A înregistrat cel mai mare număr după aprilie

InSerbia News
germania ue

Numărul de noi cazuri de infectare cu COVID-19 în Germania a crescut din nou sâmbătă la un nivel nemaiîntâlnit de la sfârşitul lunii aprilie, relatează dpa, potrivit Agerpres.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

În ultimele 24 de ore, autorităţile medicale din toată ţara au înregistrat 2.034 de cazuri noi, ceea ce a adus numărul total de infectări la 232.082, a anunţat Institutul Robert Koch (RKI).

Ultima dată un număr atât de mare s-a înregistrat pe 25 aprilie, când au fost raportate 2.055 de noi cazuri de infectări cu COVID-19.

La nivel naţional, au existat numeroase focare mai mici, legate de evenimente, precum sărbători în familie cu un număr mare de participanţi, potrivit unui raport publicat vineri de RKI.

Citește și: Una dintre judecătoarele de care a vrut să scape Dragnea l-a condamnat pe fostul senator Olosz Ghergely - Motivele avocaților pentru eliberarea fostului lider

În plus, cazuri de coronavirus au fost identificate la persoane întoarse din străinătate, în special în rândul tinerilor.

Vârful epidemiei în Germania a fost atins la începutul lunii aprilie, când se înregistrau zilnic peste 6.000 pe cazuri.

Numărul cazurilor a scăzut de la sfârşitul lunii iulie, însă această tendinţă s-a inversat recent, provocând temeri în legătură cu un al doilea val de infecţii.

Citește și: Dragnea 'SE IA DE GULER' cu procurorul DNA pentru susținerile din sală - A comparat discursul magistratului cu cel al unui ministru 'de tristă amintire'

Conform RKI, 9.267 de persoane au murit după ce au contactat boala, iar în jur de 206.600 de persoane s-au însănătoşit după ce au fost infectate cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.