Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 2.000 de persoane din Brăila se află în izolare, iar 21 de pacienţi cu COVID-19 sunt internaţi la Spitalul Judeţean

Facebook
covid 19 coronavirus

Peste 2.000 de persoane se află izolare voluntară şi carantină şi 21 de pacienţi confirmaţi cu COVID-19 sunt internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, potrivit informaţiilor furnizate, marţi, de Instituţia Prefectului.

La nivelul judeţului Brăila sunt monitorizate 2.103 de persoane aflate în izolare voluntară şi 37 de persoane care se află în carantină instituţionalizată. Alte 7.095 de persoane au ieşit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile, şi 1.131 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieşi din carantină instituţionalizată, potrivit agerpres.ro.

Citește și: SUCCESUL din umbră: fratele premierului Ludovic Orban e consilierul lui Iohannis și are un salariu de INVIDIAT

Conform raportării DSP, de la începutul pandemiei, în judeţul Brăila, 45 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 23 au fost declarate vindecate şi externate, iar doi pacienţi în stare critică, transferaţi din municipiul Galaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pe secţia ATI, au decedat.

Potrivit IPJ Brăila, în perioada 5-08 iunie, a fost verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă 6.513 persoane şi 70 de societăţi comerciale.

Citește și: SURSE - Miza ascunsă a moțiunii de cenzură: PSD se teme de o migrație a aleșilor locali

Poliţiştii au depistat şase persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu, acestea fiind conduse într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile, urmând a suporta şi costurile generate în această perioadă. Persoanele în cauză au fost şi sancţionate contravenţional cu amendă, în valoare totală de 4.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.