Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 2.400 de persoane aflate în izolare sau carantină au fost verificate iar două au fost sancţionate în Argeș

Mediafax
carantina

Peste 2.400 de persoane aflate în izolare sau în carantină au fost verificate în ultimele trei zile, două dintre ele fiind sancţionate, a informat, luni, Instituţia Prefectului Argeş, potrivit Agerpres.

Cele două amenzi, în valoare totală de 1.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii izolării la domiciliu.

Citește și: Lista persoanelor cu funcţii de conducere din Arad care au plătit la PSD pentru menţinerea în funcţii - Supărările generate de inegalitatea cotizaţiilor - dosar

"Astfel, un tânăr de 20 de ani, dintr-o comună din Argeş, nu a fost găsit la domiciliu la momentul verificării, (...) fiind identificat după circa 30 de minute. A doua persoană care a încălcat măsura izolării este o femeie de 39 de ani, dintr-un oraş din judeţ, care nu a fost găsită la domiciliu cu ocazia verificării", se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş.

Conform sursei citate, alte 13 amenzi, în valoare totală de 9.250 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.