Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 25.000 de persoane din grupele de risc au fost vaccinate antigripal

Agerpres - Reuters
vaccin protectie

Peste 25.000 de persoane din judeţ, care fac parte din grupele la risc, au fost imunizate antigripal de la declanşarea campaniei naţionale de vaccinare antigripală gratuită, potrivit informaţiilor făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.

"În total, în judeţul Brăila, au fost primite până ieri 34.781 doze de vaccin antigripal şi au fost vaccinate 25.675 de persoane, din care la grupa de vârstă peste 65 de ani - 14.317 persoane, iar la grupa de vârstă 30-64 ani cu afecţiuni cronice - 10.634 persoane. Mai avem pe stocul DSP 8.018 doze de vaccin antigripal", a declarat Gabriel Ciochină.

Pentru vaccinarea împotriva virusului gripal, DSP Brăila a solicitat 39.252 doze, persoanele eligibile şi doritoare având vârsta cuprinsă între 6 luni şi 64 de ani şi aflându-se în evidenţele medicale cu afecţiuni cronice pulmonare, cardiovasculare, metabolice, renale, hepatice, neurologice, diabet zaharat, obezitate, astm sau cu virusul imunodeficienţei umane, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.