Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamontiștii din Maramureș au intervenit pentru transportul unei paciente cu hemoragie, de la locuință pămă la ambulanța SMURD

Primaria Brasov
autospeciala SMURD ISU

O femeie din satul Româneşti căreia i s-a declanşat o hemoragie puternică a fost transportată, în noaptea de luni spre marţi, cu sprijinul salvamontiştilor până la ambulanţa SMURD care nu a putut intra în zona greu accesibilă în care se afla locuinţa pacientei, a informat directorul Serviciului Public Judeţean (SPJ) Salvamont Maramureş, Dan Benga, potrivit Agerpres.

VIDEO Ludovic Orban anunță că se redeschid restaurantele, teatrele și cinematografele: 'În cursul acestei săptămâni vom lua o decizie'

"Echipajul de prim răspuns al SPJ Salvamont Maramureş s-a deplasat în zona menţionată unde s-a făcut joncţiunea cu echipajul de paramedici de la EPA Şomcuta Mare şi ulterior s-au deplasat împreună pe un drum greu accesibil până la persoana care a solicitat ajutor de urgenţă. Ajunşi la adresa menţionată, pacientei i-a fost acordat primul ajutor, a fost stabilizată şi predată echipajului SMURD", a spus Dan Benga.

Pacienta este stabilă şi a fost transportată pentru îngrijiri medicale spre Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.