Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 30 de deţinuţi s-au înscris la cursurile de instruire şcolară din Penitenciarul Focşani

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii
"Serviciul Reintegrare Socială din cadrul Penitenciarului Focşani anunţă deschiderea noului an şcolar 2022-2023 pentru un număr de 32 de persoane private de libertate aflate în custodia unităţii, care s-au înscris la cursurile de instruire şcolară. (...) Îmbunătăţirea nivelului de instruire şcolară reprezintă un pas extrem de important în procesul de reintegrare socială a persoanelor care au executat pedepse privative de libertate, astfel că acest demers nu poate decât să încurajeze şi să ofere participanţilor suportul necesar pentru revenirea acestora în societate", se arată într-un comunicat de presă al Penitenciarului Focşani.

Potrivit sursei citate, numărul deţinuţilor care vor participa la cursurile şcolare este într-o permanentă dinamică, educaţia având ca scop dezvoltarea responsabilităţii şi independenţei individului şi contribuie la modelarea personalităţii umane şi la formarea acesteia, adaptată la valorile şi dinamica societăţii.

Activităţile de instruire şcolară pentru deţinuţi vor fi desfăşurate în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea şi Şcoala Gimnazială "Adrian Păunescu" din Focşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.