Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 300 de kilograme de petarde confiscate de polițiștii Capitalei în urma unor percheziții

News
Petarde

Peste 300 de kilograme de petarde au confiscat, joi, polițiștii din Capitală în urma a trei percheziții făcute în București și în județul Călărași.

Polițiștii au pus în aplicat joi dimineața trei mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Călărași, într-un dosar penal privind operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane ar vinde în mediul online cantități însemnate de articole pirotehnice.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 350 de kg de articole din categoriile celor interzise la deținere și comercializare de către persoane neautorizate.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.