Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 350 de persoane, evacuate dintr-un mall din Iași: Ce s-a întâmplat

www.stirileprotv.ro

Peste 350 de persoane, majoritatea copii, au fost evacuate, duminica, de la un mall din Iasi, unde era programat un eveniment al unui blogger din Republica Moldova, masura fiind luata de catre reprezentantii ISU.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Iasi, Silvia Bolohan, citat de news.ro, duminica, in jurul orei 17.00, prin Serviciul 112 un barbat a anuntat ca la centrul comercial Iulius Mall, din Complexul Studentesc Tudor Vladimirescu, din Iasi, s-a creat panica si este necesara interventia unor echipaje, in conditiile in care ar fi "o stare de pericol iminent".

Citeste si: La un an de la Colectiv, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE

"Barbatul a sunat la 112 invocand o stare de panica la etajul al doilea al complexului. A reclamat ca in zona era prea aglomerat si li s-a parut ar fi o stare de pericol iminent. Ne-am deplasat la fata locului si am procedat la evacuare, nestiind, la acel moment, daca erau sau nu persoane lesinate. In final, am constatat ca nu exista nicio persoana ranita", a declarat Silvia Bolohan. Ea a spus ca la eveniment participau aproximativ 350 de persoane, majoritatea copii, iar echipele de interventie care au ajuns la fata locului i-au evacuat pe toti cei prezenti, "in ordine si in siguranta".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.