Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 370 de amenzi, aplicate pentru nerespectarea normelor de protecţie sanitară în Ilfov

Poliţiştii din Ilfov au aplicat, luni, amenzi de 38.000 de lei, pentru nerespectarea normelor de protecţie sanitară, informează Prefectura, potrivit Agerpres.

Cele 374 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 38.000 de lei au fost date de poliţiştii IPJ Ilfov şi poliţiştii locali în temeiul Legii nr. 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi a interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie, precizează marţi Prefectura Ilfov.

Pe fondul numărului crescut de infectări cu virusul SARS-CoV-2, acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă desfăşurate la nivelul judeţului Ilfov au continuat luni.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului - Judeţul Ilfov, misiunile din ultimele 24 de ore au fost executate de 146 de poliţişti, alături de 95 de efective reprezentând Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, ISU Bucureşti-Ilfov, Poliţia Locală, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transport Rutier.

Forţele de ordine au verificat în sistem integrat 267 de societăţi comerciale şi au legitimat peste 2.844 de persoane pe raza administrativ-teritorială a judeţului Ilfov cu privire la respectarea interdicţiilor impuse pe timpul stării de alertă. De asemenea, au fost verificate peste 413 mijloace de transport persoane.

Potrivit datelor transmise de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov, marţi, ora 15,00, 4.613 persoane confirmate cu COVID-19 sunt în izolare la domiciliu, 403 - în carantină la domiciliu, trei - în carantină instituţionalizată, 36 - internate.

Un număr de 71 de persoane confirmate cu COVID-19 sunt internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, dintre care 14 la ATI.

Până în prezent au fost efectuate 34.867 de teste, 13.272 de persoane au fost confirmate cu COVID-19, 8.392 s-au vindecat şi 140 au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.