Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 390 de ucraineni au fost primiţi în tabăra mobilă de la Huşi în ultimele 24 de ore

DW
refugiati ismail

Un număr de 394 de ucraineni au sosit în tabăra mobilă din municipiul Huşi în ultimele 24 de ore, majoritatea aflându-se în tranzit pentru perioade scurte de timp, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Joi la prânz, din totalul de 288 locuri disponibile în tabăra mobilă de la Huşi erau ocupate 20 locuri iar 268 de locuri erau libere.

"Personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Podul Înalt" al judeţului Vaslui este la datorie 24 de ore din 24, şapte zile din şapte, pompierii militari lucrând în sistem integrat alături de jandarmi şi poliţişti, alături de autorităţile locale, societatea civilă şi mediul privat din judeţ pentru a veni în sprijinul tuturor persoanelor care sosesc din zona de conflict şi au nevoie de ajutor. Toate instituţiile implicate în gestionarea acestei situaţii sunt în legătură permanentă şi desfăşoară activităţi în mod integrat pentru ca persoanele care se refugiază din faţa războiului să treacă mai uşor prin aceste momente. Situaţia este în dinamică, datele cu privire la locurile de cazare modificându-se continuu pe parcursul zilei", au precizat reprezentanţii ISU Vaslui.

Potrivit sursei citate, în funcţie de solicitări vor fi puse la dispoziţie şi alte spaţii, în funcţie de numărul de refugiaţi care solicită cazare în judeţul Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.