Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 40 de localități din Tulcea rămase fără curent electric și autoturisme blocate

europafm.ro
viscol ninsori

Peste 40 de localităţi din judeţul Tulcea nu au, luni după-amiază, integral sau parţial energie electrică, iar şase autoturisme sunt blocate pe un drum judeţean, în urma viscolului înregistrat duminică, potrivit datelor furnizate luni după-amiază de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

În cele 44 de localităţi tulcene fără energie electrică locuiesc 33.721 de persoane, iar echipele furnizorului acestei utilităţi a anunţat că a pregătit grupuri electrogene pentru a le monta acolo unde situaţia o impune, potrivit Agerpres.

Până în momentul de faţă, lucrătorii ISU Delta şi angajaţii autorităţilor publice locale au salvat 117 persoane care au fost blocate în autovehicule înzăpezite.

"În acest moment, pe drumul DJ222B, între localităţile Dorobanţu şi Traian, se află şase autoturisme blocate. Se lucrează pentru deblocarea acestora", au precizat reprezentanţii ISU Delta.

Potrivit sursei, şcolile din judeţ vor fi redeschise marţi doar în localităţile unde drumurile sunt deschise circulaţiei rutiere, iar alimentarea cu energie electrică a fost restabilită.

Unele sectoare de drumuri naţionale şi judeţene din Tulcea au fost redeschise circulaţiei, dar mai sunt segmente de drumuri naţionale pe care traficul este închis, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Astfel, şoferii nu pot circula pe DN 22, între localităţile Smârdan şi Măcin, pe DN 22A, între satele Cataloi şi Ciucurova, pe DN 22D, între Horia şi Ciucurova, precum şi pe DN 22E, între Garvăn şi IC Brătianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.