Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 4.300 de cadre medicale din Constanța vor fi vaccinate anti-COVID începând din 4 ianuarie

Inquam Photos / George Calin
vaccinare 4

Peste 4.300 de cadre medicale din judeţul Constanţa vor fi vaccinate anti-Covid începând din data de 4 ianuarie, în şase centre, iar în faza zero au fost vaccinate 260 de persoane de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că luni, 4 ianuarie, va începe în judeţul Constanţa faza 1 de vaccinare anti-Covid, care prevede vaccinarea personalului medical, potrivit news.ro.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ

Vor exista şase centre pentru vaccinarea personalului medical: Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Constanţa, Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia, Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord, Spitalul Municipal Medgidia şi Spitalul Militar de Urgenţă "Al.Gafencu" SMMIT.

“Până în acest moment discutăm despre 4304 de oameni care lucrează în domeniile sănătăţii şi social - sistem public şi privat, care şi-au exprimat dorinţa de a fi vaccinaţi.”, a transmis DSP Constanţa.

Pe data de 30 decembrie a fost încheiată faza zero a vaccinării la Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, iar cu acest prilej 260 de persoane au fost vaccinate.

Sursa citată menţionează că un flacon conţinând cinci doze de vaccin a fost raportat la pierderi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.