Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 450 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul FCSB - Dinamo

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Inquam jandarmi suporteri polonezi

Peste 450 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Dinamo Bucureşti, din cadrul Campionatului României, care va avea loc duminică, începând cu ora 20,30, pe Arena Naţională din Capitală. Conform Planului de măsuri, stabilit de către organizator şi reprezentanţii forţelor de ordine, accesul suporterilor echipei Dinamo se va face prin intrarea situată pe bulevardul Pierre de Coubertin, în timp ce intrările din bulevardul Basarabia şi strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor FCSB", informează un comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti (DGJMB) transmis, vineri, Agerpres.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18,30, doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă", se arată în comunicat.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.