Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 45.000 de vizitatori unici din toată lumea, pentru concertele transmise în prima lună de Festivalul şi Concursul 'George Enescu'

http://stiri.tvr.ro
Concursul George Enescu

Peste 45.000 de vizitatori unici din toată lumea au urmărit online concertele transmise în prima lună de Festivalul şi Concursul „George Enescu”.

Joi va începe cea de-a doua lună de program transmis gratuit pe site-ul festivalenescu.ro, incluzând concerte de referinţă din arhiva Festivalului şi Concursului, cu artişti renumiţi, printre care dirijorii Vasily Petrenko, Maxim Vengerov, Gabriel Bebeşelea şi Michael Sanderling, soprana Diana Damrau, pianiştii Evgeny Kissin şi Nobuyuki Tsujii, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Gheorghe: cum se celebrează și ce este intezis în această zi

Festivalul „Enescu” este singurul eveniment de profil din lume care oferă gratuit acces la arhiva sa, pe măsură ce primeşte acordul de difuzare online a concertelor şi recitalurilor de la artişti.

Site-ul festivalenescu.ro a prezentat, începând cu 18 martie, un adevărat festival online de muzică clasică, cu înregistrări din ediţiile anterioare ale celor două evenimente pentru a oferi oamenilor din întreaga lume acces gratuit la muzică clasică de calitate.

ARTEXIM, organizatorul Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu”, a obţinut acordul de difuzare online a concertelor şi a recitalurilor înregistrate în cadrul ediţiilor din 2018, respectiv 2019, ale celor două evenimente.

Citește și: Noi `SUCCESURI` în Relansarea economiei: Platforma IMM Invest nu funcţionează nici după şapte zile de la lansare

Programul va fi asemenea unui program de sală, cu diferenţa că fiecare concert va rămâne publicat pe site timp de trei zile.

Maratonul muzical va dura pe o perioadă nedeterminată, urmând ca programul să fie actualizat continuu. Informaţiile sunt disponibile pe www.festivalenescu.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.