Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 50 de migranţi, descoperiţi în zona de frontieră ascunşi în vehicule

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră
La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, au fost prinşi 35 de călători clandestini în două camioane încărcate cu mobilă şi piese auto. Şoferii sunt un român şi un bulgar şi mergeau în Germania.

"În urma efectuării controlului amănunţit al automarfarelor, câinii de serviciu au semnalat prezenţa unor persoane în cele două mijloace de transport. Astfel, după deschiderea semiremorcilor, în interior au fost descoperiţi 35 cetăţeni din diverse state (Turcia, Afganistan, Pakistan, Nepal, Tunisia, Irak şi Somalia), ce intenţionau să treacă ilegal frontiera de stat cu scopul de a ajunge în ţări din vestul Europei", a informat, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

Alţi 16 migranţi au fost găsiţi într-un microbuz, în timpul unor acţiuni desfăşurate pentru prevenirea migraţiei ilegale de poliţişti de frontieră din judeţele Arad şi Timiş. Vehiculul a fost oprit pentru verificări în localitatea de frontieră Peregu Mare.

"Pe parcursul misiunii, au fost identificaţi, într-o autoutilitară condusă de un cetăţean român, la intrarea în localitatea Peregu Mare, 16 cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Nepal şi Pakistan, intraţi legal în ţara noastră în baza documentelor personale", a transmis Poliţia de Frontieră Arad.

În acest caz, şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, în timp ce străinii vor fi îndrumaţi să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din ţară unde sunt înregistraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.