Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 500 de produse cu sigla unor mărci înregistrate şi protejate, dar pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă au fost găsite de poliţişti

facebook.com
politia

Peste 500 de produse cu sigla unor mărci înregistrate şi protejate, dar pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă au fost găsite de poliţişti în urma unui control făcut într-un complex comercial din Sectorul 2. Valoarea prejudiciului este estimată la 500.000 de lei, potrivit news.ro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, vineri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Poliţia Sectorului 2, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 8, au desfăşurat o acţiune într-un complex comercial din sectorul 2, vizând în principal verificarea respectării normelor legale privind comercializarea unor produse ce ar purta însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României.

"În urma controlului efectuat au fost identificate mai multe standuri ce aveau expuse spre comercializare peste 560 produse purtând sigla unor mărci înregistrate şi protejate, pentru care patru persoane nu au putut prezenta documente de provenienţă pentru produsele menţionate şi nu deţin acordul titularilor de marcă în vederea comercializării acestor produse", arată sursa citată.

Citește și: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE S-a aflat DE CE a naufragiat vaporul plin cu peste 14.000 de oi

Totodată, au fost sigilate două standuri în care există suspiciunea că sunt deţinute produse purtând sigla unor mărci înregistrate şi protejate pe teritoriul României.

Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 500.000 de lei.

Cercetările sunt continuate pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.