Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 60 de permise de conducere au fost reţinute în weekend de poliţiştii vrânceni

permis

Peste 60 de permise de conducere au fost reţinute de poliţişti în weekend, majoritatea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În perioada 15 - 16 ianuarie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Vrancea au acţionat în vederea creşterii gradului de disciplină în trafic, în special pentru combaterea evenimentelor rutiere negative generate de depăşirea limitei legale de viteză. În urma acestei acţiuni, au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 61 de permise, 58 dintre aceste situaţii fiind generate de abateri aduse regimului legal de Dezvoltare Intercomunitară, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cele două zile, poliţiştii au aplicat 239 de sancţiuni contravenţionale privind circulaţia pe drumurile publice, 133 fiind generate de încălcarea limitei legale de viteză.

Scopul activităţilor din weekend a fost este acela ca participanţii la trafic să nu se abată de la respectarea regulilor rutiere şi să conştientizeze riscurile la care se expun.

Acţiunea s-a desfăşurat pe toate segmentele de drum naţional şi judeţean, pe principalele artere de circulaţie, atât din zona urbană, cât şi rurală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.