Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 70 de anunţuri pentru ingineri, disponibile în ofertele companiilor participante la Târgul de Carieră Feroviară

Facebook
cale ferata

Mai mult de 70 de anunţuri pentru ingineri se regăsesc în ofertele companiilor participante la Târgul de Carieră Feroviară în România, care va avea loc în perioada 7-9 iunie în format online şi 8-9 iunie în format fizic, în Gara de Nord Bucureşti, potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES.

"Companiile vin cu oferte pentru ingineri cu diferite specializări, începând cu inginer CFDP şi inginer material rulant, până la inginer topograf, automatist sau de construcţii civile. Posturile disponibile acoperă întreaga paletă de activităţi în care poate fi implicat un inginer: proiectare, execuţie, dirigenţie de şantier, vânzări, management de proiect şamd.", se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, sunt posturi disponibile în toată România, cele mai multe fiind în Bucureşti şi judeţul Timiş.

Evenimentul va aduna sub acelaşi acoperiş companii din infrastructura şi suprastructura feroviară, logistică sau material rulant şi alţi actori cheie din industrie. Participanţii vor avea oportunitatea unică de a interacţiona direct cu reprezentanţii acestor organizaţii şi de a explora diversele oportunităţi de angajare, cursuri de calificare sau stagii de practică.

"După o perioadă de trei ani, timp în care Târgul de Carieră Feroviară în România a fost organizat exclusiv în format online, în zilele de 7, 8, 9 iunie 2023 candidaţii şi angajatorii vor avea ocazia de a se afla faţă în faţă atât în format fizic, cât şi în format online", notează organizatorii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.