Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 70 de arestări a efectuat poliția olandeză în rândul suporterilor lui Feyenoord la Rotterdam

dailyrecord.co.uk
meci suporteri fani euro 2020

Poliţia olandeză a anunţat că a efectuat 72 de arestări la Rotterdam, după incidente în care au fost implicaţi suporterii echipei Feyenoord Rotterdam care au urmărit finala competiţiei Europa Conference League la fotbal, pierdută de favoriţii lor în faţa formaţiei italiene AS Roma (scor 0-1), miercuri seară, la Tirana, informează DPA, citat de Agerpres.

Doi membri ai personalului de urgenţă au fost răniţi uşor, iar postul olandez de televiziune NOS a raportat că un autobuz şi un tramvai au fost avariate.

Daunele importante au fost înregistrate în mai multe zone ale oraşului Rotterdam, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, adăugând că forţele de ordine au fost obligate să apeleze la tunurile cu apă pentru a calma spiritele.

Conform agenţiei de presă ANP, suporterii lui Feyenoord, supăraţi după eşecul de la Tirana, au aruncat petarde şi artificii în jurul lor, dar şi cu pietre, pahare şi sticle în direcţia poliţiştilor.

Fanii lui Feyenoord au urmărit finala Europa Conference League pe ecrane instalate în tot oraşul, inclusiv pe stadionul De Kuip.

La Tirana, în schimb, atmosfera a fost mai calmă la finalul meciului, după incidentele în care au fost implicaţi miercuri suporterii celor două finaliste, a adăugat NOS, citând poliţia albaneză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.