Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 720 de șoferi au fost prinși în trafic, după ce au consumat droguri, în 2019

captura facebook
sofer drogat

Peste 720 de șoferi au fost prinși în trafic, după ce au consumat droguri, în 2019, cei mai mulți dintre aceștia, respectiv 238, fiind depistați în București, arată Poliția Română, potrivit Mediafax.

De asemenea, pe parcursului anului 2019, la nivel național, s-au produs două accidente rutiere grave, având ca și cauză principală de producere, conducerea sub influența substanțelor psihoactive, în urma cărora o persoană a decedat și două au fost rănite grav, arată sinteza Poliției.

Citește și: Peste 300 de persoane la Căminul Cultural din Ditrău discută problema brutarilor din Sri Lanka; Primarul a plâns

În prezent, structurile de poliție rutieră utilizează la nivel național 118 dispozitive pentru depistarea substanțelor psihoactive.

La nivelul Inspectoratului General al Poliției Române se întreprind demersurile pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructură Mare, pentru implementarea unui proiect care are ca scop îmbunătățirea dotării poliției rutiere cu autospeciale prevăzute cu sistem de monitorizare audio-video, cinemometre laser, precum și cu 44 de dispozitive de depistare a substanțelor psihoactive.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.