Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 740 de persoane s-au vindecat de COVID-19 în județul Vrancea

Forbes
COVID coronavirus

Peste 740 de vrânceni s-au vindecat de COVID-19 de la începutul pandemiei până în prezent, dar 117 persoane s-au îmbolnăvit în ultimele şapte zile, astfel că numărul total al persoanelor pozitive în judeţul Vrancea a ajuns la 1.247, potrivit Prefecturii Vrancea.

Luni, în spitalele care tratează bolnavii de COVID-19 din Vrancea se aflau internaţi 83 de pacienţi, dintre care opt la Terapie Intensivă, trei la Spitalul Municipal Adjud şi cinci la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.

Numărul vrâncenilor decedaţi ca urmare a contactării noului coronavirus a ajuns la 73, majoritatea având şi alte comorbidităţi.

Până în prezent, Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a efectuat 9.292 de teste pentru COVID-19, 146 dintre acestea în ultimele 24 de ore, în urma cărora 11 persoane au rezultat pozitive la virusul SARS-CoV-2.

Ca urmare a decizie Curţii Constituţionale privind neconstituţionalitatea unor măsuri împotriva pandemiei, nicio persoană nu se mai află în carantină sau izolare în Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.