Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 8 litri de sânge donaţi de poliţişti la Centrul de Transfuzii Reşiţa

analize sange

Peste opt litri de sânge au fost donaţi, marţi şi miercuri, de către mai mulţi poliţişti din oraşele Bocşa şi Oraviţa, dar şi din cadrul structurii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, în cadrul unei acţiuni care a avut loc la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reşiţa.

"Cei 18 poliţişti au donat peste 8 litri de sânge, atât de necesar unor pacienţi internaţi în unităţi medicale din judeţul nostru şi nu numai. Fie că se aflau în timpul liber, în concediu sau la serviciu, poliţiştii au fost din nou solidari cu cei în suferinţă şi au venit să doneze sânge. Stă în puterea fiecăruia să salveze vieţi", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Poliţiştii din Caraş-Severin vor continua acţiunile de acest fel, ei îndemnându-i pe cei care pot face aceste gesturi de solidaritate umană, să nu le amâne, informează Agerpres.

În acest an, poliţiştii cărăşeni au fost implicaţi în patru acţiuni de donare de sânge organizate la Centrul de Transfuzii din Reşiţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.