Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 8 milioane de români vor zbura în vacanță. Noile curse TAROM, într-un an cu recorduri pentru Aeroportul Henri Coandă

aeroportul otopeni
Estimarile arata ca, in 2014, peste 8 milioane de romani vor zbura cu avionul in vacanta, de pe acelasi aeroport. Duminica a fost introdusa cursa directa Bucuresti Moscova si incepand de marti vom putea zbura din Iasi la Tel Aviv. La inceputul lunii iulie vor fi introduse si cursele Bucuresti Stockholm si Iasi Milano. Tot atunci se vor relua si cursele directe Bacau - Bruxelles si Paris.
Din acest an, TAROM va relua si cursa spre Beijing, pentru ca tot mai multi turisti si oameni de afaceri vor sa ajunga in capitala Chinei, informează stirileprotv.ro. Pentru Moscova si Beijing, romanii au nevoie de viza. Viza pentru Rusia este valabila 6 luni intr-un an, in timp ce pentru China, 3 luni. In primele doua luni ale anului, traficul aerian pe aeroporturile Henri Coanda si Bucuresti Baneasa a atins recordul de peste 1 milion de pasageri iar in perioada de vara in iulie august si septembrie se asteapta ca numarul lor sa depaseasca 800 mii in fiecare luna. De exemplu, un domn din Bruxelles a fost nevoit sa schimbe 3 zboruri, pentru a ajunge in Moldova. Pentru el, cele doua noi rute sunt mai mult decat binevenite. "Mi-au spus ca am doua optiuni. Sa astept cinci ore apoi sa merg la Bucuresti si sa mai astept doua ore, pe urma sa zbor la Iasi. Si de data asta am fugit pentru ca am avut doar 25 minute intre cele doua zboruri. Ar fi interesant sa fie zboruri directe la Bruxelles", a spus acesta. Operatorii spun insa ca un alt motiv al cresterii de pasageri este si faptul ca oamenii cauta ofertele si cumpara bilete cu 2-3 luni inainte de vacanta pentru a calatori mai ieftin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.