Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 800 de bilete nevândute în finala Ligii Campionilor au fost returnate de către Chelsea

chelsea

Chelsea a returnat peste 800 de bilete nevândute pentru finala Ligii Campionilor de sâmbătă împotriva lui Manchester City, de la Porto, scrie DPA.

UEFA i-a atribuit lui Chelsea 5.800 de bilete. Biletele nevândute fac parte dintr-un aşa-zis ''pachet charter'' care include şi zborul spre Portugalia, scrie Agerpres.ro.

Dan Silver, membru în conducerea asociaţiei Chelsea Supporter Trust, a afirmat: ''Insistenţa UEFA de a avea zboruri charter - iniţial pentru 90% din biletele pe care cluburile le-au returnat - cu doar 24 de ore petrecute în Portugalia plus teste anti-Covid cu cost adiţional, a determinat o reticenţă din partea suporterilor. Un cost de 400 de euro pentru un bilet este ceva absolut revoltător mai ales că au existat variante ca această finală (între două echipe engleze) să se dispute mult mai aproape de casă''.

Pe stadionul Dragao din Porto va fi permisă prezenţa unui număr de 16.500 de fani, la finala Ligii Campionilor de sâmbătă, dintre Chelsea şi Manchester City.

UEFA a precizat că autorităţile portugheze au confirmat că 33 la sută din cele 50.033 de locuri ale stadionului pot fi folosite de suporteri la finală, pentru a respecta regulile de distanţare socială impuse de pandemia de coronavirus.

Cele două finaliste au dreptul la 6.000 de bilete fiecare pentru fanii lor, a menţionat forul continental.

Finala Champions League trebuia să aibă loc iniţial la Istanbul, dar a fost mutată la Porto din cauza faptului că Turcia a fost pusă pe lista roşie de restricţii de călătorie din cauza infectărilor cu Covid-19.

Este pentru al doilea an consecutiv când Istanbulul nu a putut găzdui finala Ligii Campionilor din cauza crizei sanitare globale. Anul trecut, Lisabona a găzduit faza finală a competiţiei, începând cu sferturile de finală, fără spectatori şi care s-a încheiat cu victoria echipei Bayern Munchen în faţa formaţiei Paris Saint-Germain (1-0).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.