Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 800.000 de români s-au înscris pe ghiseul.ro

ENEL
servicii online

Peste 800.000 de români s-au înscris pe ghiseul.ro, platformă administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), potrivit Mediafax.

Potrivit ADR, ghișeul.ro a înregistrat cel de-al 800.000-lea utilizator, o persoană fizică din orașul Buhuși, județul Bacău. De la începutul anului, peste 34.000 de utilizatori s-au înscris pe platformă, înregistrându-se o medie de 3000 în fiecare zi.

Citește și: Cazul Robert Roșu 2: un alt avocat este trimis de DNA în judecată

De asemenea, începând de la 1 ianuarie, prin intermediul platformei s-au făcut peste 120.000 de tranzacții, în valoare de peste 34.000.000 lei.

„Interesul pentru Ghișeul.ro este un rezultat firesc al extinderii serviciilor publice și a tipurilor de plăți, upgrade-uri pe care le-am realizat anul trecut. Însă ușurința în utilizare este un factor esențial: crearea unui cont pe Ghișeul.ro este simplă, rapidă și sigură. Cei 800.000 de utilizatori pot achita online peste 300 de servicii publice centrale și locale, toate cu zero comision. În plus, persoanele fizice beneficiază de 10% bonificație la plata taxelor și impozitelor locale până la data de 31 martie 2021. În continuare, încurajăm cetățenii să folosească mijloacele online de plată, eliminând astfel riscurile sanitare asociate pandemiei COVID-19”, a declarat Octavian Oprea, vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.