Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 8.500 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 3,3 milioane lei, au fost aplicate de poliţişti în ultimele 24 de ore

politia

Peste 8.500 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 3,3 milioane lei, au fost aplicate de poliţişti în ultimele 24 de ore, a informat, duminică, IGPR.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la peste 3.300 de sesizări venite din partea cetăţenilor, iar în urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate peste 8.500 de sancţiuni contravenţionale.

Sâmbătă, peste 9.500 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, fiind organizate 296 de acţiuni. S-a intervenit la 3.347 de evenimente, dintre care 2.796 au fost sesizate prin 112, arată IGPR.

Totodată, au fost sesizate 843 de infracţiuni şi au fost dispuse măsuri preventive în cazul a 36 de persoane şi au fost depistate 16 persoane urmărite naţional sau internaţional.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.556 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.285.124 de lei, transmite IGPR.

"Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 142 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 727 de permise de conducere, dintre care 110 pentru alcool, 334 pentru viteză şi nouă pentru droguri, fiind retrase 232 de certificate de înmatriculare", se precizează în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.