Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste două tone de tutun neprelucrat, depistate ascunse în microbuze cu lemne la PTF Giurgiu

tutun
"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-au prezentat pentru efectuarea controlului de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, două microbuze, conduse de doi cetăţeni bulgari, cu vârste de 28, respectiv 46 de ani. Conform documentelor prezentate, aceştia transportau lemne din Bulgaria în România. Cu ocazia controlului efectuat asupra mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi, 68 saci în care se afla o cantitate considerabilă de tutun neprelucrat. În urma cântăririi acestora a rezultat cantitatea de 2.134 kilograme de tutun neprelucrat, pentru care şoferii nu deţineau documente de provenienţă", se arată într-un comunicat de presă al ITPF Giurgiu.

Întreaga cantitate de tutun, estimată la o valoare de 171.000 de lei, a fost indisponibilizată de către poliţiştii de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, faţă de cetăţenii bulgari se derulează cercetări pentru producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.