Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste jumătate de tonă de pește, confiscată de polițiștii de frontieră din Sulina

Piata de peste
peste

Peste jumătate de tonă de pește din speciile crap și caras a fost confiscată de polițiștii de frontieră din Sulina, de la două persoane care descărcau marfa dintr-o barcă, la mal, fără să aibă documente legale.

Polițiștii de frontieră din Sulina au făcut, joi, un control la o cherhana din localitate, în urma unei sesizări a reprezentanților Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării.

În urma verificărilor, polițiștii au confiscat 577 de kilograme de crap și caras, pentru că cele două persoane care descărcau peștele nu dețineau documente legale pentru marfă.

„În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetățenii români C.G. și S.N., în vârstă de 48, respectiv 54 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Tulcea", a transmis, vineri, Poliția de Frontieră, printr-un comunicat de presă.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră continuă cercetările, a mai anunțat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.