Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste o mie de lampioane biodegradabile vor fi lansate la Focşani, de 'Ora Pământului'

ora pamantului

Tinerii din municipiul Focşani vor lansa peste o mie de lampioane biodegradabile sâmbătă, 25 martie, în Piaţa Unirii şi la Căminul de Bătrâni din localitate, pentru a marca "Ora Pământului", a informat, miercuri, Primăria municipiului Focşani.

"Sâmbătă, 25 martie 2023, între orele 20,30 - 21,30, în Piaţa Unirii din Municipiul Focşani va fi marcată 'Ora Pământului', cea mai mare mişcare voluntară de mediu din lume. În acest an, proiectul 'Ora Pământului' a fost iniţiat de Consiliul Local al Tinerilor din Focşani şi este finanţat de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Focşani. Este o acţiune simbolică prin care tinerii atrag atenţia asupra efectelor poluării produse în procesul de obţinere a energiei electrice. Este un moment de reflecţie asupra a ceea ce putem face pentru a proteja planeta şi a trăi în armonie cu mediul", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Focşani.

Potrivit administraţiei locale, tinerii vor lansa 1.100 de lampioane biodegradabile, în Piaţa Unirii din Focşani, dar şi la Căminul pentru Persoane Vârstnice.

"Ora Pământului" se sărbătoreşte în ultima sâmbătă din luna martie şi, cu această ocazie, municipalitatea a făcut apel către cetăţeni să stingă timp de o oră lumina din case şi locuinţe sau clădiri în care îşi desfăşoară activitatea, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.