Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste patru tone de deşeuri periculoase transportate ilegal au fot indisponibilizate de poliţişti vrânceni

axanews.ro
amenzi amenda politia

Peste patru tone de deşeuri periculoase care erau transportate ilegal au fost indisponibilizate de poliţiştii vrânceni în urma unui control rutier pe DN2- E85, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, informează Agerpres.

"Vineri, 24 iulie, poliţiştii Biroului Rutier au oprit în trafic, pe DN2-E85, pe raza localităţii Goleşti, o autoutilitară care transporta deşeuri neferoase şi deşeuri periculoase, fără a deţine documente prevăzute de legislaţie. Ulterior, pe parcursul verificărilor, un angajat al societăţii emitente a prezentat documentele prevăzute de legislaţie pentru deşeurile neferoase. Conducătorul auto, un bărbat de 27 de ani, din comuna Slobozia Bradului, a fost însoţit la sediul unei societăţi de profil iar autoutilitara a fost sigilită. Ieri, 27 iulie, în urma cântăririi şi individualizării produselor descărcate s-a stabilit faptul că administratorul unei societăţi comerciale a dispus efectuarea transportului de produse periculoase fără autorizaţie de transport, încălcând prevederile legislaţiei în vigoare", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, în urma cântăririi au rezultat peste 1.700 kg deşeuri aluminiu şi inox, peste 360 kg deşeuri aluminiu, 147 kg deşeuri alamă - deşeuri neferoase, precum şi peste patru tone de deşeuri periculoase pentru care nu s-au putut prezenta documente de transport.

Cantitatea de peste patru tone deşeuri periculoase a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal conform Legii 211/2011 privind regimul deşeurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.