Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste trei kilograme de canabis şi cocaină, descoperite în casa unui doljean care ar fi vândut droguri

canabis

Aproximativ trei kilograme de canabis şi 348 de grame de cocaină au fost ridicate din casa unui bărbat din Dolj, în urma unor percheziţii efectuate de procurori DIICOT şi poliţişti.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de DIICOT, procurorii din Craiova au dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului, pentru trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc.

"Inculpatul a înfiinţat şi întreţinut culturi de canabis şi a deţinut cocaină în vederea comercializării acestor droguri către consumatorii de pe raza judeţului Dolj. În urma celor două percheziţii domiciliare efectuate în cauză, au fost descoperite şi ridicate culturi de canabis indoor şi outdoor, cantităţile de aproximativ 3 kilograme de canabis şi 348 grame de cocaină, două cântare electronice de precizie cu urme de THC şi cocaină, precum şi sumele de peste 19.000 lei şi peste 3.000 euro", se arată în comunicat.

Bărbatul va fi prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţia Română precizează într-un comunicat pe acelaşi subiect că percheziţiile au avut loc la adrese din Dolj şi Olt, iar o tânără de 21 de ani şi un bărbat de 36 de ani au fost conduşi la sediul DIICOT Craiova, bărbatul fiind ulterior reţinut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.