Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peter Sagan va fi operat din nou la inimă, pentru tratarea unei aritmii

bursa.ro
medici operatie

Ciclistul slovac Peter Sagan, care vizează o participare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 în concursul de mountain bike după ce s-a retras din probele de şosea, a anunţat că va fi supus unei a doua operaţii pe cord pentru tratarea unei aritmii, informează AFP, potrivit Agerpres.

"În timp ce eram la antrenament pe un traseu accidentat în apropiere de Marsilia, inima mea a avut câteva schimbări de ritm. Nu este nimic alarmant, dar inima mea are nevoie de o oprire la standuri", a spus, duminică, fostul triplu campion mondial pe reţelele de socializare.

"Mă voi opera în următoarele zile şi cu ajutorul prietenului meu, specialistul cardiolog în sport dr. Roberto Corsetti, sunt sigur că voi reveni în şa foarte repede", a adăugat slovacul de 34 de ani, septuplu câştigător al tricoului verde (al clasamentului pe puncte) în Turul Franţei.

În februarie, el a fost supus unei prime intervenţii la un spital din Ancona, unde profesează dr. Corsetti, după un episod anormal de tahicardie care s-a manifestat la o cursă de mountain bike, când a avut peste 200 de bătăi pe minut.

Considerat un superstar al "sportului cu pedale" din ultimul deceniu, Sagan s-a retras din cursele pe şosea toamna trecută, după 121 de victorii în carieră şi vizează apărarea culorilor ţării sale la JO de la Paris de anul acesta la mountain bike, disciplina sa de origine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.