Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peter Sagan va participa la Turul Franţei 2020

velonews.com
peter sagan

Slovacul Peter Sagan, triplu campion mondial de şosea, şi germanul Emanuel Buchmann, clasat pe locul patru în Turul Franţei 2019, vor fi liderii echipei Bora-Hansgrohe în ediţia 2020 a Marii Bucle, reprogramată din cauza noului coronavirus între 29 august şi 20 septembrie, transmite EFE potrivit Agerpres.

Directorul sportiv Enrico Poitschke a precizat că echipa germană mizează pe Buchmann pentru un loc pe podium, respectiv pe Sagan în victoriile de etapă.

''Obiectivul nostru principal va fi Turul Franţei. Emanuel Buchmann va fi lider pentru clasamentul general. Anul trecut, a fost aproape de podium şi s-a clasat al patrulea. Emu este foarte puternic şi în acest an ar putea urca pe podium'', a declarat Poitschke.

Celălalt obiectiv al echipei germane va fi să-l ajute pe campionul Peter Sagan să câştige pentru a opta oară tricoul verde, în clasamentul pe puncte, din Turul Franţei.

Slovacul ar putea debuta în acest an în Turul Italiei (3-25 octombrie), renunţând la cursele clasice reprogramate în această toamnă. Sagan s-ar putea bate pentru tricoul de culoarea ciclamei, al clasamentului pe puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.