Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petr Cech, retras de la Arsenal, a fost numit consilier tehnic al lui Chelsea, unde a evoluat timp de 11 sezoane

Sky Sports
Petr Cech

Petr Cech (37 de ani) a devenit, vineri, consilierul tehnic al lui Chelsea, club la care a evoluat timp de 11 sezoane, în perioada 2004-2015.

Potrivit clubului londonez, titulatură oficială a funcţiei ocupate de Cech va fi de consultant tehnic şi de performanţă. Acesta va menţine o legătură strânsă între jucătorii primei echipe, academie şi conducere.

Citește și: Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

"Mă simt deosebit de privilegiat să am oportunitatea de a mă alătura lui Chelsea din nou şi de a contribui la realizarea unui mediu cât mai bun posibil pentru continuarea succesului pe care acest club îl are de peste 15 ani. Aştept cu nerăbdare provocările şi sper că îmi voi putea folosi toate cunoştinţele fotbalistice pentru a-ami ajuta echipa să atingă şi mai multe realizări", a declarat Petr Cech, după ce a fost numit în funcţie.

Citește și: Mircea Badea îl atacă dur pe Klaus Iohannis: ‘Câinele nu pleacă de la măcelărie’

Portarul Petr Cech (37 de ani) s-a retras oficial din activitate după eşecul din finala Ligii Europa, scor 1-4 cu Chelsea, la Baku. Portarul lui Arsenal a decis să agaţe ghetele în cui şi să se îndrepte către o activitate nouă.

În cele 11 sezoane petrecute la Chelsea, Petr Cech a evoluat în 494 de partide, în 228 de partide reuşind să nu primească gol. În Premier League a strâns 443 de meciuri, în 202 menţinându-şi poarta intactă - lider la acest capitol. Alături de formaţia de pe Stamford Bridge a câştigat numeroase trofee, printre care Liga Campionilor, Europa League şi de patru ori titlul în Premier League.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit din cauza pensiilor speciale: ‘Nenorocitiiii’ .

În sezonul recent încheiat, Petr Cech a prins doar şapte partide în Premier League pentru Arsenal, locul său fiind luat de Bernd Leno. În schimb, portarul a fost un titular obişnuit în Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.