Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petra Kvitova pleacă acasă de la US Open - Adversara ei, Shelby Rogers, a salvat patru mingi de meci

Petra Kvitova

Jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 6, a fost învinsă, duminică, de americanca Shelby Rogers, locul 93 WTA, cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 7-6 (6), în optimile de finală ale US Open, potrivit news.ro.

Kvitova a ratat patru mingi de meci, trei pe serviciul rivalei, la scorul de 5-4, în decisiv şi una în tie-break, pe propriul serviciu, la 6-5. În cele din urmă, Rogers s-a impus la prima ei minge de meci, după o întâlnire de două ore şi 40 de minute.

În faza următoare, americanca va da piept cu japoneza Naomi Osaka, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 4, care a eliminat-o pe Anett Kontaveit din Estonia, locul 21 WTA şi cap de serie numărul 14, cu scorul de 6-3, 6-4, în 72 de minute de joc.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

Croata Petra Martici, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 8, a părăsit şi ea competiţia în optimi, după 3-6, 6-2, 4-6, cu Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 34 WTA şi cap de serie numărul 23.

Putinţeva s-a impus după un meci de două ore şi 37 de minute şi va juca în sferturi cu americanca Jenifer Brady, locul 41 WTA şi cap de serie numărul 28.

Brady a învins-o pe germana Angelique Kerber, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 17, cu 6-1, 6-4, după 90 de minute de joc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.