Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă 'victimă' a presei - Petra Kvitova se retrage de la Roland Garros, după ce s-a accidentat la conferința de presă

Petra Kvitova

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, nr.12 mondial, s-a accidentat în timpul "obligaţiilor sale mediatice de după meci" şi a declarat forfait, marţi, pentru continuarea turneului de la Roland Garros, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Cu un imens regret trebuie să anunţ retragerea mea de la Roland Garros. În cursul obligaţiilor mele mediatice, duminică, am căzut şi m-am accidentat serios la o gleznă", a anunţat jucătoarea în vârstă de 31 de ani pe reţelele de socializare, fără să ofere detalii despre circumstanţele accidentului.

"Din păcate, după ce am efectuat un RMN şi am discutat cu echipa mea, am luat dificila decizie că nu ar fi indicat să joc cu această accidentare. Este un incrddibil ghinion, dar sper să mă recuperez la timp în vederea sezonului pe iarbă peste două săptămâni", a spus aceasta în mesajul său.

Kvitova, care a trecut duminică în primul tur de belgianca Greet Minnen (6-7 (3/7), 7-6 (7/5), 6-1), urma să joace miercuri cu rusoaica
Elena Vesnina în turul secund.

Accidentul lui Kvitova intervine în timp ce nr.2 mondial Naomi Osaka a provocat o undă de şoc refuzând să participe la conferinţele de presă pentru a-şi păstra sănătatea mentală, după care a anunţat luni că se retrage din turneu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.